Praktisch

Werkwijze

In het eerste contact zullen we samen kijken of mijn manier van werken past bij jouw vragen en behoeftes. Als we het beiden zien zitten stemmen we af welke vorm en frequentie het beste past. Soms zal een aantal sessies je al verder op weg kunnen helpen, soms is een wat intensiever traject gewenst.

Werkmomenten

Maandag en donderdag, in overleg ook in de avonduren mogelijk.

Duur consult

60 minuten

Tarief

Particulier
Het tarief per consult bedraagt 85 euro. Deze kosten zijn niet bij de zorgverzekeraar te declareren, maar mogelijk wel fiscaal aftrekbaar. In bijzondere gevallen kan er een regeling naar draagkracht getroffen worden, schroom niet om daarnaar te vragen.

Via de werkgever
Offertes voor Levensbegeleiding (therapie of coaching) via de werkgever worden op maat gemaakt. Werkgevers zien gelukkig steeds vaker het belang van persoonlijke ontwikkeling in. Grote kans dat in jouw cao een ontwikkel- of opleidingsbudget is opgenomen die je kunt inzetten. Overleg met je werkgever wat de mogelijkheden zijn.

In gestalt is het niet zo belangrijk om te weten of je al dan niet aan therapie toe bent, belangrijk is dat je wilt werken. Bruno-Paul De Roeck

Hekellaan 45211 LXs-Hertogenbosch
+31 6 17 74 89 60
KvK 76891283